Hvilke pakker har inkluderet tale og sms til udlandet?

De følgende abonnementer har udlandspakker inkluderet. Du kan se detaljerne ud for det enkelte abonnement nedenfor:

• Fri + 50 GB  - 2 timers tale og 20 sms'er til 54 lande er inkluderet i abonnementet.
  • Fri Tale / 50 GB - 2 timers tale og 20 sms'er til 54 lande er inkluderet i abonnementet.
  • Fri + Fri Data - 10 timers tale og 100 sms'er til 54 lande er inkluderet i abonnementet.
  • Fri Tale / Fri Data - 10 timers tale og 100 sms'er til 54 lande er inkluderet i abonnementet.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Udlandspakkerne har nogle få begrænsninger, som du skal være opmærksom på, uanset hvilken pakke du har:

• Din udlandspakke gælder for opkald og sms til udenlandske mobilnumre og opkald til udenlandske fastnetnumre.
  • Udlandspakken dækker 54 lande samt 4 selvstyreområder.
  • Du skal være i Danmark for at kunne bruge udlandspakken. Hvis du befinder dig i udlandet og ringer til et af de lande, der er i pakken, betaler du for det. Se roamingpriser
  • En sms kan være max. 160 tegn. Og én emoji tæller som mange tegn. Læs mere her.
    • Australien
    • Bahrain, Belgien, Bulgarien
    • Canada, Cypern
    • Estland
    • Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Færøerne
    • Grækenland, Grønland
    • Holland, Hong Kong
    • Indien, Irland, Island, Israel, Italien (m.Vatikanstaten)
    • Japan, Jersey
    • Kina, Kroatien, Kuwait
    • Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg
    • Malta, Monaco
    • Norge
    • Oman
    • Pakistan, Palæstina, Polen, Portugal (m. Azorerne og Madeira)
    • Rumænien, Rusland
    • San Marino, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige
    • Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland
    • Ungarn, USA
    • Vietnam
    • Østrig

Ikke mere taletid?

Hvis du har brugt alle timerne eller alle dine sms'er til de 54 lande, betaler du  den normale pris pr. minut eller sms til landene.

Her kan du se den fulde prisliste for udlandstelefoni

Tidligere pakker med inkluderet taletid

Her kan du se en liste over de lande, der fulgte med i abonnementerne:

• Meget - op til 5 timer
  • Mere - op til 10 timer
  • Lille - op til 5 timer
  • Mellem - op til 5 timer
  • Stor - op til 5 timer
  • Stor+ - op til 5 timer
  • På Mit YouSee kan du se, hvor mange timers tale til udlandet der er inkluderet i dit abonnement.

Gå til Mit YouSee

Inkluderede lande

I disse lande kan du ringe til fastnetnumre:
    • Amerikanske Jomfruøer, Andorra, Argentina, Australien
    • Bahamas, Bahrain, Bangladesh, Belgien, Brasilien, Bulgarien
    • Canada, Chile, Colombia, Cypern
    • Dominikanske Republik
    • Estland
    • Finland, Frankrig
    • Georgien, Grækenland, Guadeloupe
    • Holland, Hong Kong
    • Indien, Irak, Irland, Island, Israel, Italien
    • Japan, Jordan
    • Kina, Kroatien
    • Letland, Luxembourg
    • Macao, Makedonien, Malaysia, Malta, Martinique, Mauritius, Monaco
    • New Zealand, Norge
    • Pakistan, Panama, Peru, Polen, Portugal, Puerto Rico
    • Rumænien, Rusland
    • Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea
    • Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Trinidad og Tobago, Tyrkiet, Tyskland
    • Ungarn, USA
    • Venezuela,Vietnam
    • Zambia
    • Østrig

I disse lande kan du også ringe til mobilnumre:

• Finland
    • Island
    • Kina
    • Norge
    • Sverige
    • USA

Regler for brug af taletid til de inkluderede lande

Din inkluderede tale gælder kun, når du ringer fra Danmark til et udenlandsk nummer i et af de inkluderede lande. Du kan derfor ikke bruge det mellem to inkluderede lande - eksempelvis fra Norge til Sverige. Du kan heller ikke bruge din taletid til at ringe fra et inkluderet land til Danmark.

Ikke mere taletid?

Har du ikke mere inkluderet taletid til udlandstelefoni i dit abonnement, betaler du per minut. Prisen afhænger af, hvilket land du ringer til, og om du ringer til mobil eller fastnet.

Se den fulde prisliste for udlandstelefoni.

Ringer du meget til udenlandske numre, kan det være en god ide at tilmelde Automatisk Optankning til dit abonnement, så din saldo ikke går i minus.