Sådan sætter du spærringer på mobilen

Du har mulighed for at abonnere på en række forskellige spærringer. Løsningen er fleksibel, fordi du selv kan slå spærringer "til" eller "fra" efter behov.  Herunder kan du se, hvordan du skal gøre.

Bemærk, at selvom du har slået spærringer til, vil du altid kunne ringe til YouSee Kundeservice og til 112, hvis uheldet er ude.

Opkaldsspærringer

• Alle udgående kald
  • Alle indkommende kald
  • Alle udgående internationale kald
  • Alle udgående internationale kald – undtagen Danmark
  • Alle indkommende kald under ophold i udland

Disse spærringer aktiveres forskelligt alt efter om dit abonnement har WiFi-Opkald eller ej.

YouSee abonnementer med WiFi-Opkald

En spærring bliver aktiveret, når du har valgt at abonnere på spærringen. For at få deaktiveret spærringen igen, skal du kontakte YouSee kundeservice for at afmelde abonnementet på spærringen.

Abonnement uden WiFi-Opkald

Har du et abonnement uden WiFi-Opkald, kan du selv aktivere og deaktivere spærring via spærringskoder.

Sådan slår du spærringer til og fra

Du aktiverer dine spærringer ved at indtaste en spærringskode samt en firecifret adgangskode. Der er fem forskellige typer spærringer med hver deres kode. Det er den samme kode, du bruger til at aktivere og deaktivere en spærring.

Adgangskoden er som standard sat til 0000. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi, at du ændrer denne kode for at undgå misbrug af din mobil.

Sådan ændrer du adgangskoden

1. Tast *03*330*0000*

2. Tast så [ny 4-cifret adgangskode] og tast *

3. Gentag [ny 4-cifret adgangskode] og tast #

4. Løft røret

Aktivér spærring

Alle udgående kald: Tast *33*[4 cifret adgangskode]#Løft rør

Alle indkommende kald: Tast *35*[4 cifret adgangskode]#Løft rør

Alle internationale kald: Tast *331*[4 cifret adgangskode]#Løft rør

Alle internationale kald - undtagen Danmark: Tast *332*[4 cifret adgangskode]#Løft rør

Alle indkommende kald under ophold i udland: Tast *351*[4 cifret adgangskode]#Løft rør

MMS

Gå ind på Mit YouSee og aktivér spærringen

Deaktiver spærring

Alle udgående kald: Tast #33*[4 cifret adgangskode]#Løft rør

Alle indkommende kald:

Tast #35*[4 cifret adgangskode]#Løft rør

Alle internationale kald: Tast #331*[4 cifret adgangskode]#Løft rør

Alle internationale kald - undtagen Danmark: Tast #332*[4 cifret adgangskode]#Løft rør

Alle indkommende kald under ophold i udlandet: Tast #351*[4 cifret adgangskode]#Løft rør

MMS:

Gå ind på Mit YouSee og deaktivér spærringen

Spærringer i udlandet

Spærringen virker også i udlandet. Du kan dog ikke aktivere spærringer ved brug af stjernekoder på telefonen, når du befinder dig i udlandet. Du skal i stedet slå dataroaming fra på mobilen. Det gør du typisk under Indstillinger på mobilen.

Sådan spærrer du for køb af sms-tjenester (fx køb af spil og ringetoner

Køber du ringetoner eller deltager i konkurrencer via sms, koster det ofte mere end almindelig sms-takst. Det fremgår på din mobilregning, hvis du har brugt sms-tjenester.

Kontakt Kundeservice, hvis du vil har sat spærring på sms-tjenester.

Læs mere om tjenester købt via sms.