Indholdstakserede tjenester

Du kan altid se dine forbrugsspecifikationer i Mit YouSee. Indholdstakserede tjenester fremgår som "sms varekøb".

En indholdstakseret tjeneste er en fysisk eller digital tjeneste, som du køber via sms. Det kan fx være tog- eller busbilletter, donationer, mobilspil eller abonnementer, der trækkes hver måned.

På din regning eller i Mit YouSee kan du se det nummer, der er benyttet til købet - fx 1963 eller 1415. Beløbene fremgår som "sms varekøb". Vær opmærksom på, at vi opkræver dit forbrug bagudrettet - så køber du en togbillet i januar, vil den først fremgå af din regning for februar.

Du kan på din forbrugsoversigt i Mit YouSee se, hvilket nummer der opkræver dig for tjenesten. Hver udbyder har et 4-cifret servicenummer, som du kan slå op her. Kontakt herefter udbyderen for opsigelse.

1. Log ind på Mit YouSee.

2. Vælg det mobilnummer i menuen til venstre, som du vil sætte spærring på.

3. Under Indstillinger vælger du Spærret for indh. Tjenester, og afslut med Tilmeld.

Du kan også sætte et loft over dit forbrug med Saldomax.

Hvis du er utilfreds med indholdet i en indholdstakseret tjeneste, kan du henvende dig til leverandøren af indholdet.

Hvis du derimod mener, at opkrævningen for brug af indholdstakserede tjenester ikke er korrekt og ikke overholder gældende retningslinjer i rammeaftalen, kan du klage. Det gælder, hvis du mener, regningen er blevet for høj - enten fordi beløbsgrænserne i rammeaftalen ikke er overholdt, eller fordi den aftalte Saldomaks-grænse på dit abonnement er overskredet.

Du kan indsende din klage på vores klageside for forbrugsklager. Hvis du har spørgsmål til din klage, kan du kontakte YouSee.

Se vilkår for mobilbetaling i dokumentet Abonnementsvilkår for YouSee's mobiltjenester (PDF).