Funktioner og vejledning til YouSee Duét

Funktionerne i YouSee Duét styres forskelligt afhængigt af, om du har fastnet- eller bredbåndstelefoni. Er du i tvivl, kan du altid se i Selvbetjening eller på din regning, om du har fastnet- eller bredbåndstelefoni

Har du Duét til YouSee Fastnettelefoni?

Har du fastnettelefoni hos YouSee, kan du hente en miniguide til Duét Styring (80 22 22 22) eller YouSee's vejledning til Duét til YouSee Fastnet.

Har du Duét til YouSee Bredbåndstelefoni?

Har du bredbåndstelefoni hos YouSee, kan du hente en miniguide til Duét Styring (80 60 60 60) og DuétSvar (70 33 14 01 eller YouSee's vejledning til Duét til YouSee Bredbåndstelefoni.

DuétSvar

Med DuétSvar får du en fælles telefonsvarer for både din mobiltelefon og din fastnettelefon. DuétSvar giver dig besked, når der er indtalt en ny besked.

Duét Styring

Med Duét Styring kan du styre alle funktionerne i Duét fra én af dine telefoner.

Duét Fjernstyring

Med Duét Fjernstyring kan du styre dine Duét-funktioner fra en telefon uden for din Duét-gruppe eller fra udlandet.

Duét Omstilling

Med Duét Omstilling kan du selv vælge, hvilket telefonnummer et indgående opkald vil blive omstillet til.

Duét Viderestilling

Med Duét Viderestilling kan du vælge en helt anden fastnettelefon, der skal indgå i din Duét-gruppe – f.eks. hvis du har en fastnettelefon i sommerhuset.