Sådan finder du dit IMEI-nummer

IMEI-nummeret er din mobiltelefons 15-cifrede ID- eller serienummer

Det er en god idé at gemme købskvitteringen eller skrive din telefons IMEI-nummer ned, hvis din mobil skulle blive stjålet eller gå i stykker. Du skal nemlig bruge IMEI-nummeret, når du melder en mobiltelefon stjålet hos politiet, og når du indleverer den til reparation i en YouSee Butik. Du kan finde din mobils IMEI-nummer flere steder:

• På din kvittering for køb af mobiltelefonen
  • Under stregkoden bag telefonens batteri
  • Ved at taste *#06# på mobilen. IMEI-nummeret kommer herefter frem på skærmen