YouSee NetPerform

YouSee NetPerform er en app til iPhone og Android telefoner, som løbende måler hvor god din dækning og din netforbindelse er, og sender informationerne til YouSee.

Hent YouSee NetPerform til iPhone

Du kan hente app'en på iTunes

Se også Vilkår for YouSee NetPerform (PDF)

Hvordan fungerer YouSee NetPerform på iPhone?

Dækning og forbindelse

Når du ringer op, modtager opkald eller forbruger data, vil programmet gemme resultaterne om, hvordan og hvor godt telefonen er i forbindelse med YouSee's netværk.

YouSee gemmer følgende resultater:

• områder med reduceret eller ingen dækning
  • forbindelsens type (2G, 3G, 4G)
  • hvor lang tid det tager, at oprette forbindelse til internettet (”ping”)
  • din upload- og downloadhastighed
  • WiFi-forbindelsens kvalitet samt MAC-adresse på de WiFi-hotspots, din telefon kan ”se” og hvor belastede de er

Enhedsoplysninger

YouSee gemmer data for at få et indblik i, hvor godt vores brugeres telefoner fungerer teknisk.

YouSee gemmer:

• telefonmærke og -model
  • operativsystem
  • firmware-version
  • hardware-egenskaber
  • sprog
  • batteritilstand
  • hukommelsesforbrug
  • tid siden sidste genstart

Lokation

Ved at måle og gemme data fra din telefon kan YouSee angive, hvilken mast og WiFi hotspot, din telefon bruger. Når din telefon bruger GPS, kan vi lokalisere din placering og hastighed mere præcist. Det gør os i stand til at identificere områder med dårlig dækning og gøre dem bedre for dig og andre brugere.