YouSee NetPerform

YouSee NetPerform er en app til iPhone og Android telefoner, som løbende måler hvor god din dækning og din netforbindelse er, og sender informationerne til YouSee.

Hvad er YouSee NetPerform?

YouSee NetPerform er en app til iPhone og Android telefoner som løbende måler, hvor god din dækning og din netforbindelse er, og sender informationerne til YouSee. De bruger resultaterne til at finde ud af, hvor vores netværk ikke fungerer optimalt.

YouSee gemmer al informationen sikkert og anonymt i 14 måneder. I denne periode har de mulighed for at regne på og forudse sæsonudsving i belastningen af netværket.

Se video om YouSee NetPerform

Data sendes fuldstændig anonymt

Alle informationer som programmet sender til YouSee er fuldt anonymiserede i henhold til persondataloven. Det betyder, at de ikke gemmer personlige informationer, og at samtlige netværksdata er anonymiserede direkte fra programmet - før de sendes til YouSee.

• Programmet gemmer ikke dit telefonnummer
  • Programmet gemmer ikke numre du ringer til, eller som ringer til dig
  • Programmet gemmer intet indhold af din kommunikation
  • Programmet gemmer ikke indhold, afsender- eller modtagerinformation fra dine tekstbeskeder
  • Pprogrammet gemmer ikke navne på de WiFi hotspots, som din telefon anvender

Hent YouSee NetPerform til din telefon

Hent appen til iPhone eller Android