Se din mms på nettet

Er din mobil ikke sat op til at modtage mms'er, kan du se din mms ved at følge vejledningen her på siden

Bemærk, at denne side også er til dig, der er tidligere TDC kunde med en mobil som ikke er opsat til at modtage mms'er.
  1. Åbn siden Find din mms
    Åbner linket ikke? Det kan skyldes, at din netforbindelse har lukket for port 8080, f.eks. hvis du sidder på din arbejdsplads. Prøv i stedet at åbne siden på din internetforbindelse derhjemme.
  2. Indtast dit mobilnummer i feltet og klik Send adgangskode - du vil nu modtage en adgangskode på sms
  3. Indtast adgangskoden fra den sms, du lige har modtaget  og klik Log ind

Der kan i enkelte tilfælde gå op til 72 timer, før mms'en kommer frem.

Din mms slettes automatisk efter 30 dage.

Sæt din mobil op til at modtage mms'er

Ønsker du fremover at modtage mms-beskeder direkte på din mobiltelefon, kan du sætte din mobil op til at modtage mms’er.

Sådan sætter du din mobil op til YouSee's netværk og mms