Administrer dit mobile bredbånd

Med Huawei HiLink kan du administrere en række funktioner, der følger med dit Mobile bredbånd fra YouSee.

Du kan blandt andet:

• skifte navn og adgangskode på dit trådløse netværk
  • følge dit forbrug
  • sende og modtage sms
  • administrere de enheder, der er på dit mobile bredbånd

Appen er gratis og du kan downloade den til iPhone og Android.

Skift kode og navn på dit mobile netværk

Dit mobile bredbånd kommer med et netværksnavn (et såkaldt SSID eller Wi-Fi name) og en adgangskode (også kaldet password eller Wi-Fi Key). Netværksnavnet og koden står bag på eller i bunden af det modem eller det usb-stik, du får din forbindelse gennem.

Du kan selv ændre både netværksnavn og adgangskode til noget, der er nemmere at huske. Se her, hvordan du gør.

Dit Mobile bredbånd fra YouSee kan ikke bruges i udlandet.