Skift netværksnavn og kode til dit mobile internet

Vi kan desværre ikke hjælpe dig med at skifte eller gendanne en selvvalgt adgangskode. Hvis du skifter netværksnavn og adgangskode, så er det en god idé at skrive dem ned.

Når du modtager din router, er den allerede sat op med et sikkert netværksnavn og adgangskode. Så kan du nemt og hurtigt komme i gang med at bruge dit mobile internet.

Sådan skifter du netværksnavn og adgangskode

Først skal du opsætte din router. Du finder hjælp til opsætning her.

1. Åbn din internetbrowser, og indtast din routers IP-adresse 192.168.8.1

2. Indtast netværksnavn (SSID) og adgangskode (WiFi Key), som står på routerens klistermærke.

3. Felterne Under Konfigurér profilindstillinger bliver udfyldt automatisk.
    På næste trin skal du sikre, at tilslutningstilstand er sat til Auto.

4. På siden Opdatér konfiguration skal du vælge, hvordan din router skal opdatere. Vi anbefaler, at du vælger Opdatér automatisk.

5. Under Konfigurer indstillinger fra WLAN kan du ændre navnet på dit wifi.

6. Sæt flueben i Ændre Adgangskode, og indtast en ny adgangskode til dit wifi-netværk.

7. Som det sidste kan du skifte din admin-kode. Det er den kode, du indtastede i begyndelsen af denne guide (WIFI Key). Du bruger den, hvis du vil logge ind i din nye routers opsætning.

8. Klik på Udfør