Hvordan bruger jeg Banke på på mobilen?

Vil du gerne aktivere, ændre eller deaktivere funktionen Banke På, skal du gøre det direkte på din mobil eller fastnettelefon . Du skal gennem opkaldsfunktionen taste nogle korte koder. Koderne skal tastes, ligesom hvis du ringer op til et almindeligt telefonnummer.

Har du udvalgte smartphones fx en nyere iPhone, behøver du ikke at bruge nedenstående koder. Får du et nyt opkald, mens du taler, får du samme valgmuligheder direkte på telefonens display.

Ophæv Banke På

Tast #43# og tryk på ring op-knappen. Løft røret, hvis du forsøger fra en fastnettelefon.

Parkér samtaler, eller afvis indgående opkald

Er du i gang med en telefonsamtale, og hører du korte bip, har du flere valgmuligheder:
Tryk 0 – for at afvise det nye, indgående opkald
Tryk 1 – for at afslutte din nuværende samtale og besvare det nye, indgående opkald
Tryk 2 – for at parkere den nuværende samtale og besvare det nye, indgående opkald.

Vælger du at besvare det nye opkald ved at trykke 2, har du herefter følgende muligheder:
Tryk 0 – for at skifte imellem de to samtaler
Tryk 1 – for at komme tilbage til den parkerede samtale og afbryde den igangværende samtale
Tryk 2 – for at afslutte den parkerede samtale.

Bemærk, at hvis du har sat "Viderestilling ved optaget"-funktionen til samtidig med Banke På, vil Banke På have den højeste prioritet.

Gør du ikke noget, når du hører de små korte bip, vil opkaldet automatisk blive viderestillet til telefonsvareren.