Hvor meget data bruger jeg?

Vi har samlet en oversigt over, hvor meget data du bruger på de forskellige apps og tjenester på nettet.

Bemærk, at tallene er kun vejledende og kan variere. Du kan altid følge dit dataforbrug på Mit YouSee

Streamingtjenester

Dataforbrug

Musiktjenester som fx YouSee Musik 1,44 MB pr. minut
YouSee Tv & Film 800 MB pr. time
Netflix SD kvalitet 1 GB pr. time
Live tv 1,25 -3 GB pr time
Tv2 Play On demand 1 GB pr. time
Skype alm opkald 250 KB pr. minut
Skype videoopkald 3.75 MB pr. minut

Populære sider

Dataforbrug

Facebook                                          1 MB
Politiken 2,7 MB
Ekstra Bladet 4 MB
Krak 250 KB
Google Maps 750 KB

Spil og download

Dataforbrug

Spil - 1 time                                       ml. 10- 20 MB
Windows opdateringer 40 MB pr. opdatering
Musik hentet med iTunes 3,7 MB pr. sang

Chat og mail

Dataforbrug

Chat - 1 time600 KB
Upload af billeder (fx til Facebook)2 MB pr. billede
Mail (kun tekst)15 KB pr. mail
Mail (med vedhæftning)100 KB pr. mail

Vær opmærksom på forsinket registrering af dit forbrug

Dataforbrug fra fx en YouTube-video bliver først trukket fra din inkluderede datamængde, når videoen er slut. Det samme gælder også, hvis du fx hører netradio. Først når du lukker for tjenesten, vil dit dataforbrug blive talt sammen – selv hvis du hører radio i 2 timer eller mere.

Det betyder, at du kan bruge mere end din inkluderede data uden at få besked om det. Vær derfor ekstra opmærksom, hvis du streamer lyd eller video i længere tid ad gangen – især i udlandet, hvor du kan blive opkrævet ekstra.