Tag mobilen med på rejsen

Når du bruger mobilen i udlandet, bruger du udenlandske mobilmaster, når du fx taler i mobilen eller går på internettet. Det kalder man for roaming.

Følg dit dataforbrug på rejsen

Du kan roligt bruge internet på mobilen, når du rejser i Europa, uden at bekymre dig om regningen.

Brug Mit YouSee på web eller app, når du vil se dit dataforbrug. Forbruget bliver normalt opdateret indenfor 12 timer.

Hent Mit YouSee app her:

Du skal bruge dit YouSee Login, når du skal ind på Mit YouSee. Læs mere om Mit YouSee.

Tag mobilen med til 36 lande med Roaming Europa

• Du kan ringe og modtage opkald, bruge sms og mms til og fra danske og lokale numre, i de 36 lande, uden du skal betale ekstra.
  • Du har op til 20 GB data pr. måned afhængig af abonnement. Dog ikke mere data, end det der var tilbage i dit abonnement, da du rejste.
    På Mit YouSee kan du se, hvor meget data du har til rådighed i dit abonnement.
  • Når du har brugt den data, du havde til rådighed, sender vi dig en sms om, at du ikke har mere data — og at du kan tilkøbe ekstra data.
  • Er dit abonnement forbrugsafregnet og uden inkluderede mængder tale, sms/mms og/eller data gælder de danske priser under rejse i EU.
  • De 36 lande som er inkluderet i Roaming Europa er:

Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.

• Roaming Europa (36 lande)

50% regel – hvis du opholder dig meget i udlandet.

Hvis du i en 4 måneders periode befinder dig mere end 50% af tiden i udlandet og har et forbrug på mere end 50% i udlandet af dit samlede forbrug, opkræver YouSee et EU-tillæg på tale, sms eller data.

• Tale: 0,29 kr. pr. min.
    • Sms: 0,09 kr. pr. stk.
    • Data: 0,042 kr. pr. mb

Inden YouSee opkræver et EU-tillæg, vil YouSee advare herom. Du vil få en frist på 2 uger til at ændre adfærd (hovedsageligt forbrug eller ophold i Danmark) og derved undgå EU tillægget. Ændrer du ikke adfærd, opkræver YouSee, EU-tillægget fra det tidspunkt, YouSee advarede herom.

Har du opbrugt det inkluderede indhold, bliver du opkrævet ovenstående takster.

Du kan også få Roaming World

• Udover de 36 lande fra Roaming Europa kan du også tage mobilen med i 12 lande uden for Europa: Australien, Canada, Færøerne, Hongkong, Japan, Kina, Malaysia, Singapore, New Zealand, Thailand, Tyrkiet og USA.
  • I de 12 lande kan du ringe, modtage opkald, bruge sms og mms til lokale numre i det pågældende land, du befinder dig i, samt til danske numre.
  • Du kan ringe og modtage opkald, bruge sms og mms til og fra danske og lokale numre i de 36 EU lande og mellem landene.
  • Du har op til 20 GB data pr. måned. Dog ikke mere data, end det der var tilbage i dit abonnement, da du rejste.
    På Mit YouSee kan du se, hvor meget data du har til rådighed i dit abonnement.
  • Når du har brugt den data, du havde til rådighed, sender vi dig en sms om, at du ikke har mere data — og at du kan tilkøbe ekstra data.
  • Først de 36 lande som i Roaming Europa

50% regel – hvis du opholder dig meget i udlandet.

Hvis du i en 4 måneders periode befinder dig mere end 50% af tiden i udlandet og har et forbrug på mere end 50% i udlandet af dit samlede forbrug, opkræver YouSee et EU-tillæg på tale, sms eller data.

• Tale: 0,29 kr. pr. min.
    • Sms: 0,09 kr. pr. stk.
    • Data: 0,042 kr. pr. mb

Inden YouSee opkræver et EU-tillæg, vil YouSee advare herom. Du vil få en frist på 2 uger til at ændre adfærd (hovedsageligt forbrug eller ophold i Danmark) og derved undgå EU tillægget. Ændrer du ikke adfærd, opkræver YouSee, EU-tillægget fra det tidspunkt, YouSee advarede herom.

Har du opbrugt det inkluderede indhold, bliver du opkrævet de ovenstående takster.

For de 12 ekstra lande i Roaming World gælder følgende regler:

Hvis du i mere end 30 sammenhængende dage kun har forbrug i de omfattede lande, vil YouSee spærre for yderligere forbrug i landene. Spærringen fjernes 14 dage efter du har haft forbrug i Danmark igen.

Bemærk:

• Opkald eller sms/mms fra Danmark til udlandet er ikke inkluderet.
    • Opkald til særtjenester og opkald, sms og data på fx færgers satellitforbindelser indgår ikke. Læs mere om maritime services

Spørgsmål og svar