Sådan tanker du taletid

MobilTid lukker 19. februar 2020

Du kan derfor fra den 19. februar 2020 ikke længere tanke op med ny taletid til MobilTid.

Læs mere her

Du kan købe en MobilTid-startpakke i mere end 6.000 butikker landet over. Startpakken indeholder et simkort, et mobilnummer og 15 kroners taletid. Når taletiden er brugt, kan du købe mere taletid enten i vores butikker, ved hjælp af et elektronisk opfyldningskort eller online.

Prisen på MobilTid er afhængig af den måde du optanker på. Du kan vælge mellem at tanke op med et skrabekort, elektronisk opfyldningskort, og online.

Hvordan tanker man taletid med skrabekort og elektronisk opfyldningskort?

På det elektroniske opfyldningskort finder du beløb, kortkode og kontrolkode. De samme oplysninger kan du også finde på skrabekortet.

Når du kender kortkode og kontrolkode, så ringer du fra din mobil til 40 45 45 45. Det er gratis at ringe til nummeret, så du kan også gøre det, selvom du allerede er løbet tør for taletid.

1. Ring til 40 45 45 45.
  2. Tast 1 for at vælge at sætte penge ind.
  3. Indtast kortkode og afslut med #.
  4. Indtast kontrolkode og afslut med #.
  5. Nu får du en bekræftelse på, at beløbet er sat ind på din MobilTid-konto.

Hvordan tanker man taletid online?

For at tanke taletid online skal du gå ind på Mit YouSee

1. Vælg det beløb, du vil tanke op med (50, 100 eller 200 kr.)
  2. Indtast dit mobilnummer.
  3. Indtast en mailadresse, du gerne vil modtage kvitteringen på.
  4. Indtast dankortnummer og kontrolcifre, og vælg udløbsmåned og udløbsår
  5. Tryk til sidst på Køb.

Tjek din saldo

Du kan tjekke din saldo på tre måder

1. Tast *101# og løft røret på din mobiltelefon. Du vil nu se din saldo i displayet.
  2. Ring til 40 45 45 45 og følg vejledningen. Bemærk, at du ikke kan benytte denne metode, når du er i udlandet.
  3. Se din saldo på Selvbetjening MobilTid. På Selvbetjening MobilTid kan du også se statistik over dit forbrug indtil videre.

Hvor meget koster det at bruge MobilTid?

Du kan se de aktuelle priser på MobilTid Online

Taletid Click – tank op her

Tank taletid til Click - (online)