Godt at vide, når du bruger mobilen i udlandet

I sms’en kan du se, hvad det koster at bruge data, der hvor du er.

• Vi spærrer automatisk, når du har brugt for 450 kr. data i løbet af en måned. Det er din garanti for, at regningen ikke løber løbsk.

• Du får selvfølgelig også en sms, inden vi spærrer for dit dataforbrug. Og du skal selv fjerne spærringen ved at svare på vores sms.

• Hvis du vil være på den sikre side, kan du spærre helt for, at din mobil kan bruge data i udlandet. Det gør du direkte på din mobil.

Når nogen ringer og lægger en besked, skal du betale for opkaldet til din telefonsvarer. Og du skal også betale, hvis du ringer og aflytter den. Det koster normal udlandstakst.

Overvej, om du vil slå den fra, inden du rejser.
Du slår den fra ved at ringe til 20 17 17 17 og trykke dig ind i indstillinger.

Så sørg for, at du har gemt din yndlingsplayliste offline.
På den måde kan du stadig høre musik i strandstolen. Helt uden at bekymre dig om regningen.