Hvordan bruger jeg viderestilling på mobilen?

Dit mobilabonnement hos os er automatisk indstillet til at viderestille opkald til din telefonsvarer – YouSee Voicemail. Du kan også viderestille dine opkald til et andet dansk telefonnummer.

Her kan du se de forskellige former for viderestilling:

Ved intet svar
Når  du ikke når at tage telefonen.

Ved slukket eller ingen dækning
Hvis din telefon er slukket, eller der er ikke er mobildækning, der hvor du er.

Ved optaget
Hvis du allerede taler i telefon.

Ubetinget viderestilling
Sørger for, at du slet ikke modtager opkald på din telefon. Alle opkald sendes videre til det nummer, du har ønsket at viderestille til. Har du viderestillet til din Voicemail, vil du ikke opdage opkaldet, før du får besked om det indgående opkald fra Voicemail.

Sådan viderestiller du

Der er 4 måder, du kan opsætte viderestilling på din mobil.

I Mit YouSee-appen

1. Log ind i appen, og vælg dit mobilnummer.

2. Scroll ned og  tryk på Tilvalg.

3. Scroll ned og tryk på Viderestilling.

4. Vælg den viderestilling, du vil have aktiveret.

5. Indtast det mobilnummer, som dine opkald skal viderestilles til.

Som standard er det dit voicemailnummer 20171717, der er slået til.

På Mit Yousee - yousee.dk

1. Log ind på Mit YouSee og klik på dit mobilnummer.

2. Scroll ned til Viderestilling, og klik på redigér.

3. Vælg den viderestilling, du vil have aktiveret.

4. Indtast det mobilnummer, som dine opkald skal viderestilles til.

Viderestil med koder på mobilen

Vil du aktivere, ændre eller deaktivere en viderestilling, kan du også gøre det direkte på din mobil. Gennem opkaldsfunktionen på din mobil, indtaster du nogle korte taste-koder – såkaldte GSM-koder.

• Beslut, hvilket nummer, du vil viderestille dine opkald til. Dette nummer skal du indtaste i GSM-koden.

Sådan aktiverer du viderestilling

Ved intet svar: Tast *61*nummer# og tryk på ring op

Ved slukket eller ingen dækning: *62*nummer# ring op

Ved optaget: *67*nummer# Ring op

Ved intet svar/slukket/ingen dækning/optaget på samme tid: **004*nummer# Ring op

Ændre tidsinterval før viderestilling (kun til Intet svar): *61*nummer**30# Ring op (Her er intervallet 30 sekunder. Tidsintervallet kan være 5-10-15-20-25-30 sekunder).

Ubetinget viderestilling af alle opkald: *21*nummer# Ring op

Sådan deaktiverer du viderestilling igen

Ved intet svar: #61# Ring op

Ved slukket eller ingen dækning: #62# Ring op

Ved optaget: #67# Ring op

Ubetinget viderestilling: #21# Ring op

Deaktiver alle viderestillinger: #002# Ring op

Hvis du vil kontrollere din viderestilling eller se, hvilket nummer, der viderestilles til: *#kode# Ring op