Min mobil har ikke signal

Kan du pludselig ikke gå på nettet fra din mobil, eller kan du ikke ringe og sende beskeder? Så er der stor sandsynlighed for, at du selv kan løse det.

Det er de samme trin, vores kunderådgivere beder dig gennemgå, hvis du kontakter os - så spring køen over, og læs med her i stedet.

1. Tjek, om din mobil er på flytilstand
    Der vil typisk være et lille ikon af et fly i mobilens display.

2. Sluk og tænd din mobil
    Husk, at du skal bruge pinkoden til din mobil, når du tænder den igen. Du finder din pinkode i Mit YouSee, hvis du ikke selv har lavet en ny.

3. Er der mobilsignal?
    Tjek signalstyrken i øverste højre hjørne på din mobil. Er der få søjler, har din mobil dårligt signal. Det kan skyldes midlertidige driftsforstyrrelser.

4. Tjek, om din mobilregning er blevet betalt
    Du tjekker det direkte i Mit YouSee, hvor du også kan betale din regning.

5. Sæt simkortet i en anden mobil
    Virker simkortet i en anden mobil, er det med stor sandsynlighed mobilen, der giver problemer. Virker simkortet ikke, skal du have et nyt simkort. Det kan du bestille her i Mit YouSee.

Virker det stadig ikke?

Så prøv at nulstille dine netværksindstillinger.

1. Tryk på Indstillinger og herefter Mobilnetværk.

2. Tryk på Mobildata netværk.

3. Scroll ned, og klik på Nulstil indstillinger.

4. Tryk på Nulstil i bunden af skærmen.

Når dine indstillinger er blevet nulstillet, genstarter din mobil.

1. Åbn appen Indstillinger, og vælg Forbindelse.

2. Tryk på Mobile netværk, og vælg Adgangspunktnavne.

3. Vælg SIM1 eller SIM2 - de fleste har netværksindstillingerne tilknyttet SIM1.

4. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne.

5. Tryk på Nulstil til standard.

6. Tryk på Nulstil i bunden af skærmen.

Dine indstillinger bliver nu nulstillet.

1. Vælg appen Indstillinger på din mobil.

2. Herinde vælger du Trådløs og netværk.

3. Tryk på Mobilnetværk.

4. Under SIM1 vælger du Adgangspunktnavne (APN'er).

5. Tryk på de tre prikker øverst i højre hjørne og herefter Nulstil til standard.

Dine indstillinger bliver nu nulstillet.