TDC NetPerform er en app til iPhone og Android telefoner som løbende måler, hvor god din dækning og din netforbindelse er, og sender informationerne til TDC. De bruger resultaterne til at finde ud af, hvor vores netværk ikke fungerer optimalt.

TDC gemmer al informationen sikkert og anonymt i 14 måneder. I denne periode har de mulighed for at regne på og forudse sæsonudsving i belastningen af netværket.

Data sendes fuldstændig anonymt

Alle informationer som programmet sender til TDC er fuldt anonymiserede i henhold til persondataloven. Det betyder, at de ikke gemmer personlige informationer, og at samtlige netværksdata er anonymiserede direkte fra programmet - før de sendes til TDC.

• Programmet gemmer ikke dit telefonnummer
  • Programmet gemmer ikke numre du ringer til, eller som ringer til dig
  • Programmet gemmer intet indhold af din kommunikation
  • Programmet gemmer ikke indhold, afsender- eller modtagerinformation fra dine tekstbeskeder
  • Programmet gemmer ikke navne på de WiFi hotspots, som din telefon anvender

Hent TDC NetPerform til din telefon

Hent appen til iPhone eller Android

Hvordan fungerer TDC Netform?

• Netværksdækning

Når du ringer op eller modtager opkald, vil programmet gemme data om, hvordan og hvor godt telefonen fungerer i forbindelse med TDC's net.

TDC gemmer følgende oplysninger:

• procentdel af tiden, din telefon er på netværket
    • cell-ID og placering af de telefonmaster du bruger
    • hvordan du bevæger dig imellem masterne, når din telefon er aktiv
    • signalstyrke
    • områder med reduceret eller ingen dækning
    • forbindelsens type (2G, 3G eller 4G)

Internetforbindelse

Når du går på internettet, vil programmet gemme data om, hvordan og hvor godt din telefon fungerer i forbindelse med netværket. Programmet foretager automatisk en test af forbindelsen en gang hver time.

TDC gemmer følgende resultater:

• hver time foretages test af, hvorvidt din telefon kan forbindes med internettet
    • din upload- og downloadhastighed
    • cell-ID og placering af de telefonmaster du bruger
    • hvordan du bevæger dig imellem masterne, når din telefon er aktiv
    • signalstyrke
    • områder med reduceret eller ingen dækning
    • forbindelsens type (2G, 3G, 4G)
    • hvor lang tid det tager at oprette forbindelse til internettet (”ping”)
    • WiFi-forbindelsens kvalitet samt MAC-adresse på de WiFi-hotspots, din telefon kan ”se” og hvor belastede de er

Opkaldskvalitet og -forbrug

Ved at analysere de tekniske detaljer om netværk, dækning og telefonens signal under opkald, kan TDC optimere din oplevelse af dine opkalds tekniske kvalitet.

TDC gemmer:

• cell-ID og placering af de telefonmaster, du bruger, samt hvordan du bevæger dig imellem masterne under opkald
    • signalstyrke
    • opkaldslængde
    • hvordan kaldet afsluttes
    • forbindelsens type (2G, 3G eller 4G)

Dataforbrug

Når du bruger data, gemmer TDC tællere for dit forbrug. Det samme sker, hvis din telefon bruger dataene automatisk. Disse oplysninger kan hjælpe os med at optimere netværket.

TDC gemmer:

• dataforbrug for hver time
    • hvor meget data din telefon bruger, når den er i standby mode
    • datamængderne opdelt på WiFi og mobilnetværk

Apps

Ved at analysere geografiske tendenser i dataforbruget, kan vi fordele kapaciteten til datatunge applikationer på din telefon.

TDC gemmer:

• hvilke programmer, der er installeret på din telefon
    • hvilke programmer, der startes i løbet af en dag
    • hvor lang tid det enkelte program bliver anvendt
    • hvor meget data og hvor hurtigt, hver applikation sender og modtager data

Enhedsoplysninger

TDC gemmer data for at få et indblik i, hvor godt vores brugeres telefoner fungerer teknisk.

TDC gemmer:

• telefonmærke og -model
    • operativsystem
    • firmware-version
    • hardware-egenskaber
    • sprog
    • batteritilstand
    • hukommelsesforbrug
    • tid siden sidste genstart

Lokation

Ved at måle og gemme data fra din telefon kan TDC angive, hvilken mast og WiFi hotspot, din telefon bruger. Når din telefon bruger GPS, kan vi lokalisere din placering og hastighed mere præcist. Det gør os i stand til at identificere områder med dårlig dækning og gøre dem bedre for dig og andre brugere.

Se også Vilkår for TDC NetPerform

• Dækning og forbindelse

Når du ringer op, modtager opkald eller forbruger data, vil programmet gemme resultaterne om, hvordan og hvor godt telefonen er i forbindelse med TDC's netværk.

TDC gemmer følgende resultater:

• områder med reduceret eller ingen dækning
    • forbindelsens type (2G, 3G, 4G)
    • hvor lang tid det tager, at oprette forbindelse til internettet (”ping”)
    • din upload- og downloadhastighed
    • WiFi-forbindelsens kvalitet samt MAC-adresse på de WiFi-hotspots, din telefon kan ”se” og hvor belastede de er

Enhedsoplysninger

TDC gemmer data for at få et indblik i, hvor godt vores brugeres telefoner fungerer teknisk.

TDC gemmer:

• telefonmærke og -model
    • operativsystem
    • firmware-version
    • hardware-egenskaber
    • sprog
    • batteritilstand
    • hukommelsesforbrug
    • tid siden sidste genstart

Lokation

Ved at måle og gemme data fra din telefon kan TDC angive, hvilken mast og WiFi hotspot, din telefon bruger. Når din telefon bruger GPS, kan vi lokalisere din placering og hastighed mere præcist. Det gør os i stand til at identificere områder med dårlig dækning og gøre dem bedre for dig og andre brugere.

Se også Vilkår for TDC NetPerform (PDF)