Hjælp til Mobil og Mobilt Bredbånd



Nulstil netværksindstillinger

Du kan få brug for at nulstille dine netværksindstillinger, hvis du ikke kan bruge internettet på din mobil.

Først anbefaler vi dig, at du følger vores Problemer med mms og internet guide, før du nulstiller.

OBS! Du skal indtaste koden til dit wi-fi igen, når du har nulstillet dine netværksindstillinger.

 Sådan nulstiller du dine netværksindstillinger

    1. Vælg appen Indstillinger.
    2. Her vælger du Generelt.
    3. Tryk på Nulstil.
    4. Vælg Nulstil netværksindstillinger.
    5. Tryk på Nulstil netværksindstillinger i bunden af skærmen.
    6. Når dine indstillinger er blevet nulstillet, genstarter din mobil.
    1. Vælg appen Indstillinger på din mobil.
    2. Herinde vælger du Trådløs og netværk.
    3. Tryk på Mobilnetværk.
    4. Under SIM1 vælger du Adgangspunktsnavne (APN'er).
    5. Tryk på de 3 prikker i højre hjørne øverst.
    6. Tryk på Nulstil til standard.
    7. Nu bliver dine indstillinger nulstillet.
    1. Vælg appen Indstillinger på mobilen.
    2. Her vælger du Netværk og internet.
    3. Tryk på Mobilnetværk.
    4. Herinde vælger du Avanceret.
    5. Tryk på Adgangspunkter.
    6. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne (indstillinger).
    7. Tryk på Nulstil til standard.
    8. Nu bliver indstillingerne nulstillet.
    1. Vælg appen Indstillinger.
    2. Tryk på Netværk og internet.
    3. Her vælger du Mobilnetværk.
    4. Vælg SIM1 eller SIM2 – de fleste har netværksindstillingerne tilknyttet til SIM1.
    5. Tryk på Avanceret.
    6. Vælg Navne på adgangspkt.
    7. Tryk på de tre prikker øverst i højre hjørne.
    8. Tryk på Nulstil til standard.
    9. Nu bliver indstillingerne nulstillet.
    1. Vælg appen Indstillinger.
    2. Herinde trykker du på Wi-Fi og internet.
    3. Væl SIM & netværk.
    4. Vælg SIM1 eller SIM2 – de fleste har netværksindstillingerne tilknyttet til SIM1.
    5. Tryk på Adgangspunkter.
    6. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne.
    7. Tryk på Nulstil til standard.
    8. Nu bliver indstillingerne nulstillet.
    1. Vælg appen Indstillinger.
    2. Herinde vælger du Forbindelse.
    3. Tryk på Mobile netværk.
    4. Her vælger du Adgangspunktnavne.
    5. Vælg SIM1 eller SIM2 – de fleste har netværksindstillingerne tilknyttet til SIM1.
    6. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne.
    7. Tryk på Nulstil til standard.
    8. Tryk på Nulstil i bunden af skærmen.
    9. Nu bliver dine indstillinger nulstillet.
    1. Vælg appen Indstillinger.
    2. Her vælger du System.
    3. Tryk på Avanceret.
    4. Tryk på Nulstil valg.
    5. Vælg Nulstil netværksindstillinger.
    6. Vælg SIM1 og vælg Nulstil indstillinger.
    7. Tryk på Nulstil indstillinger.
    8. Nu bliver dine indstillinger nulstillet.

Del din mening med os

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores sider. Hvad synes du?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen