Har du glemt din pinkode?

Har du indtastet forkert pinkode tre gange, bliver du nødt til at lave en ny.

For at lave en ny pinkode skal du bruge din pukkode.

Du finder din pukkode på Mit YouSee.

1. Log ind på Mit YouSee og klik på dit mobilnummer.

2. Scroll ned til punktet Simkort. Her finder du din pukkode.

Indtast nu pukkoden på din mobil. Herefter indtaster du din ønskede pinkode 2 gange.

Du kan også få tilsendt din pukkode via brev ved at kontakte kundeservice, eller få den oplyst i din nærmeste YouSee Butik mod visning af gyldig legitimation.