Sådan tvyerispærrer du simkortet

Har du mistet din mobil, kan du ringe og få spærret simkortet.

Få spærret dit simkort på 70 70 30 20. Du kan ringe døgnet rundt.

Det er en god idé at anmelde tyveri hos:

• Politiet
  • Forsikringsselskabet

Politiet kan spærre for brug af din mobil via et særligt register. Derfor skal du kunne oplyse mobilens IMEI-nummer. Det nummer finder du på kvitteringen, fra da du købte mobilen.

Vær opmærksom på, at du stadig betaler for abonnement selvom simkortet er spærret. Du kan altid bestille et nyt simkort på Mit YouSee eller ved at ringe til kundeservice.

Sådan genåbner du et tyverispærret simkort

Finder du din mobil, efter du har tyverispærret dit simkort kan du ringe til os 70 70 40 40 og få genåbnet simkortet. En genåbning koster 99 kr.

Har du glemt pinkoden?

Har du indtastet forkert pinkode tre gange. skal du bruge din pukkode. Se her, hvordan du finder din pukkode.