Drifts- og dækningskort for                          mobil og mobilt bredbånd

Er der problemer med mobilsignalet, der hvor du befinder dig lige nu? Så kan finde hjælpen ved at klikke på vores Driftinformation for mobil og mobilbredbånd, eller gå til vores dækningskort for at se, hvordan dækningen ser ud i dit område.

På begge kort kan du bruge søgefunktionen i toppen af højre side.

Driftsinformation - giver dig besked om eventuelle nedbrud i dit område.

Driftsinformation

Dækningskort - viser dig, hvordan dækningen på for eksempel 4G er i dit område .

Dækningskort