Dækning og hastighed for Mobilt bredbånd

Hastigheden når du surfer via Mobilt bredbånd afhænger bl.a. af YouSee's dækning. Dækningskortet kan give dig et overblik over, hvordan dækningen er i netop dit område

Flere forhold kan påvirke din dækning

Mobilt bredbånd fungerer via det mobile sendenet, og her kan flere forskellige forhold påvirke din oplevelse og din hastighed, når du surfer.

Den hastighed, du får med Mobilt Bredbånd, varierer. Følgende faktorer har betydning for hastigheden:

• Hvor langt der er til den nærmeste mobilmast fra din pc
  • Hvor mange bygninger, bakker osv., som befinder sig mellem din pc og den nærmeste mobilmast
  • Hvor mange andre der bruger mastens signal samtidigt

Hvis dækningen der hvor du er, er dårlig, så prøv at gå et andet sted hen i huset eller udenfor. Ofte kan de fleste problemer med hastigheden afhjælpes ved simpelthen at flytte sig. Ofte er det nok at flytte sig en meter eller to, eller nogle gange blot dreje pc'en med modemet isat.

Det kan også hjælpe at sidde med din pc tæt ved et vindue, da mursten og isoleringsmateriale ofte afbøjer og absorberer de fleste radiobølger. Hvis signalet går gennem træer eller bygninger, inden det når dig, kan det også påvirke hastigheden.

Se YouSee's dækningskort