Sådan ser du dit dataforbrug på Mobilt bredbånd

Hvis du vil være sikker på, at du ikke overskrider dit dataforbrug, kan det være en god idé løbende at holde øje med, hvor meget data du har brugt.

Sådan ser du dit dataforbrug på Mobilt bredbånd

Vi anbefaler, at du holder øje med dit dataforbrug løbende. Det gør du ved hjælp af programmet Mobile Partner, som fulgte med dit modem. Hvis du ikke har installeret programmet, kan du følge denne installationsvejledning. Sådan ser du dit forbrug:

1. Start Mobile Partner.
Se dataforbrug med Mobile Partner

2. Vælg fanebladet Statistik.

Her kan du se hvor meget data du har brugt.

Tryk på fanebladet statistik

Hvad sker der, når jeg har overskredet mit dataforbrug?

Hvis du oplever at hastigheden på dit mobile bredbånd ændrer sig, kan det være fordi du har opbrugt din månedlige datamængde. Når det sker, vil du modtage en sms, hvorefter vi automatisk sætter din hastighed ned. Du kan læse sms’en sådan her:

1. Start Mobile Partner.
  2. Klik på Klik på brev-symbolet, som dukker op på nederst i venstre hjørne på forsiden, når du har fået en ny sms.
  3. Klik på sms’en fra YouSee.
  4. I sms'en informerer vi dig om, at dit forbrug har overskredet det inkluderede antal MB. Yderligere forbrug takseres ikke, men din hastighed sættes ned indtil næste regningsperiode.