Sådan ser du dit dataforbrug på Mobilt bredbånd

Du kan tjekke dit dataforbrug løbende, hvis du ønsker at holde øje med dit forbrug

Sådan ser du dit dataforbrug på Mobilt bredbånd

Vi anbefaler, at du holder øje med dit dataforbrug løbende. Det gør du ved hjælp af Huawei Web Manager. Sådan ser du dit forbrug:

1. Log på modemmets Wi-Fi netværk.
2. Åben din browser (f.eks. Chrome eller Safari)

3. Gå ind på Huawei Web Manager for at få adgang til modemmets kontrolpanel.

Log ind med dit personlige brugernavn og adgangskode (som standard er brugernavnet admin og koden admin)

Se dataforbrug på mobilt bredbånd
4. Vælg fanebladet Statistikker.

Her kan du se hvor meget data du har brugt.
Klik på fanebladet statistikker

Hvad sker der, når jeg har overskredet mit dataforbrug?

Vi sætter automatisk din hastighed ned, når du har opbrugt din månedlige datamængde.