Opsæt dit Huawei B315 modem

Dit Huawei modem er præ-installeret med den nyeste software, så det eneste du skal gøre er at følge installationsvejledningen – så er du klar til at komme på internettet.

Du kan opsætte dit Huawei B315 modem ved hjælp af vores hjælpevideo, eller ved at følge trin-for-trin guiden nedenfor.

Hjælpevideo: Opsæt dit Huawei modem

1. Tag først simkortet ud af simkortholderen, og indsæt det i modemmet med chippen nedad. Simkortet skal indsættes enten i bunden eller siden.

2. Tilslut så strømstikket.

B315 Simkort

Nu skal du oprette forbindelse til modemmet via trådløst netværk.

3. Find dit modem på listen med trådløse netværk på din pc. Navnet står i bunden af dit modem under punktet SSID-HUAWEI.

4. Indtast så adgangskoden. Koden finder du også i bunden under punktet WIFI KEY.

Installer B315

5. Hvis du bruger pc til opsætningen, kan du tilslutte den til modemmet med det medfølgende LAN-kabel.

Installer B315

6. Når du har oprettet forbindelse til netværket åbner du din browser.

7. Her skriver du 192.168.8.1 i adressefeltet, for at få adgang til Huawei Web Manager.

Indtast Ip adressen 192.168.8 for at få adgang til Huawei Web manager

8. Klik på fanebladet Indstillinger og log ind med dit personlige brugernavn og adgangskode.

Har du ikke selv ændret log ind oplysningerne, så skriver du admin, både ud for brugernavn og adgangskode.

Installer B315

9. Så vælger du fanebladet Hurtig opsætning for at blive guidet gennem installationen. Du kan vælge at springe trin 1 og 2 over. Ved trin 3 anbefaler vi, at du vælger automatisk opdatering. Trin 4 kan du ligeledes springe over. Ved trin 5 skal du vælge adgangskode til administrationssiden.

10. Herefter genstartes modemmet, og det er nu klar til brug.

Nu kan du tilslutte din pc, tablet, mobil eller andre enheder til modemmet via wifi.

Har pc og modem været forbundet med LAN-kabel under opsætningen, kan du fjerne kablet nu.

Har du glemt din adgangskode?
Hvis du har glemt din kode til administrationssiden, kan du nulstille modemmet. For at lave en reset skal du holde resetknappen nede i 5 - 10 sekunder — du kan evt. benytte spidsen af en kuglepen til formålet. Herefter bliver adgangskoden ændret tilbage til standard.

Installer B315