Opsæt dit Huawei B525 modem

Du kan opsætte dit Huawei B525 modem ved at følge trin-for-trin guiden nedenfor.

1. Tag først SIM-kortet ud af SIM-kortholderen. Huawei-modemmet bruger mikro-SIM.
Simkort

2. Indsæt SIM-kortet i modemmet med chippen nedad. SIM-kortet skal sættes ind i bunden af modemmet. Når du trykker SIM-kortet helt ned, kan der høres et klik, og du bør føle en let fjedrende modstand.

3. Tilslut så strømstikket.

Du skal nu oprette forbindelse til modemmet via det trådløse netværk.

Slot til Simkort

4. Find dit modem på listen med trådløse netværk på din pc, smartphone eller tablet. Navnet på det trådløst netværk står i bunden af dit modem, under punktet SSID-HUAWEI

5. Indtast så adgangskoden. Koden finder du også i bunden af modemmet, under punktet WIFI KEY

6. Hvis du bruger en PC, kan du tilslutte den til modemmet med et LAN-kabel.

SSID mærkat på routeren

7. Når du har oprettet forbindelse til netværket, åbner du din browser.

8. For at få adgang til Huawei Web Manager, skal du skrive 192.168.8.1 i adressefeltet

Indtast Ip adressen 192.168.8 for at få adgang til Huawei Web manager

9. Klik på fanebladet Indstillinger og log med dit personlige brugernavn og din adgangskode.

Har du ikke selv ændret loginoplysningerne, skal du skrive admin ved både brugernavn og adgangskode.

Installer B315

10. Vælg fanebladet Hurtig opsætning, for at blive guidet gennem installationen.

11. Herefter genstartes modemmet, og det er nu klar til brug.

Du kan nu tilslutte din PC, tablet, mobil eller andre enheder til modemmet via wifi.

Har din PC været forbundet med LAN-kabel under opsætningen, kan du fjerne kablet nu.

Installer B315