Huawei E5785

Du kan opsætte dit Huawei E5785 modem ved at følge trin-for-trin guiden nedenfor.
Selvom modemmet leveres delvist opladet, er det en god ide at lade det helt op, før du sætter det op.

1. Tag først simkortet ud af simkortholderen. Dit Huawei modem skal bruge micro-simkortet.

Simkort
2. Fjern bagbeklædning og batteriet fra modemmet.

3. Skub det lille dæksel indad så det låser op.

4. Vip dækslet op.
5. Læg simkortet ned med chippen nedad.

6. Skub dækslet ned på plads igen.

7. Før du sætter batteri og bagbeklædning på plads, kan du skrive netværkets navn (SSID) og kode (WIFI KEY) ned.

Oplysningerne finder du til venstre for simkortet.

8. Tænd for modemmet.

9. Find dit netværk (SSID) på listen på din pc, mobil eller tablet.

10. Indtast så adgangskoden (WIFI KEY)

Kom i gang på nettet.

Nu følger du nogle få trin, så du kan komme i gang med at bruge interettet.

1. Åbn din browser.

2. Indtast 192.168.8.1 i adressefeltet
Indtast Ip adressen 192.168.8 for at få adgang til Huawei Web manager
3. Klik på fanebladet Indstillinger og log med dit personlige brugernavn og din adgangskode.

Har du ikke selv ændret loginoplysningerne, skal du skrive admin ved både brugernavn og adgangskode.
Installer B315

4. Vælg fanebladet Hurtig opsætning .
Du kan springe trin 1 og 2 over.

Ved trin 3 vælger du automatisk opdatering.

Trin 4 kan du springe over.

Ved trin 5 skal du vælge adgangskode til administrationssiden.

5. Herefter genstartee modemmet, og det er nu klar til brug.

Du kan nu tilslutte din pc, tablet, mobil eller andre enheder til modemmet via wifi.

Har din pc været forbundet med LAN-kabel under opsætningen, kan du fjerne kablet nu.

Har du glemt din adgangskode?
Hvis du har glemt din kode til administrationssiden, kan du nulstille modemmet. For at lave en reset skal du holde resetknappen nede i 5 - 10 sekunder — du kan evt. benytte spidsen af en kuglepen til formålet. Herefter bliver adgangskoden ændret tilbage til standard.

Installer B315