Huawei HiLink App til Mobilt bredbånd

Huawei HiLink er en gratis app, som gør det muligt at administrere dit mobile bredbånd. Du kan blandt andet skifte navn og adgangskode og sende og modtage SMS'er. Her får du en vejledning til de forskellige funktioner.

Skift adgangskode og netværksnavn

Netværksnavnet (SSID eller Wi-Fi name) og adgangskoden (Password eller Wi-Fi Key) er som standard navngivet af fabrikanten. Netværkets navn og kode står på mærket under eller bag på modemmet.

Hvis du vil give dit trådløse netværk et personligt navn og kode, kan du bruge Huawei HiLink appen.

1. Åben Huawei HiLink og tryk på tandhjulet i øverste højre hjørne, for at få adgang til Indstillinger.
Huawei HiLink overblik
2. Vælg 'My Wi-Fi'
Huawei HiLink settings
3. Du får nu mulighed for at skifte netværksnavnet (Wi-Fi name) og adgangskoden (Password).

Indtast det ønskede navn og din nye personlige adgangskode og tryk på fluebenet i øverste højre hjørne.

Du har nu skiftet navn og adgangskode.
Huawei HiLink wifi