Huawei HiLink App til Mobilt bredbånd

Huawei HiLink er en gratis app, som gør det muligt at administrere dit mobile bredbånd. Du kan blandt andet skifte navn og adgangskode og sende og modtage SMS'er. Her får du en vejledning til de forskellige funktioner.

Om Huawei HiLink

Med Huawei HiLink har du mulighed for, at administrere en række funktioner der følger med dit Mobile bredbånd fra YouSee. Du kan skifte navn og adgangskode på dit trådløse netværk, følge dit forbrug og sende og modtage SMS'er.

Huawei HiLink er en gratis app og kan bruges på både iPhones og Android-telefoner. Du kan hente app'en vi nedenstående link.

Download til iOS fra iTunes Store

Download til Android fra Google Play Store