Huawei HiLink App til Mobilt bredbånd

Huawei HiLink er en gratis app, som gør det muligt at administrere dit mobile bredbånd. Du kan blandt andet skifte navn og adgangskode og sende og modtage SMS'er. Her får du en vejledning til de forskellige funktioner.

Send og modtag SMS'er

Huawei HiLink App giver dig mulighed for at sende og modtage SMS'er med dit Mobilt bredbåndsabonnement. Se her hvordan du gør.

1. Åben app'en og tryk på SMS nederst til venstre.
Huawei HiLink overblik
2. Her får du et overblik over de SMS'er du har modtaget.

Du kan indstille Huawei HiLink til at give dig en notifikation, når du modtager en SMS. Se din telefons indstillinger for hvordan dette gøres.

3. Hvis du vil sende en SMS trykker du på New nederst til højre.
Huawei HiLink sms
4. Indtast det telefonnummer du ønsker at sende en besked. Når du har skrevet beskeden, trykker du på papirflyssymbolet øverst til højre.

5. Du har nu sendt en SMS.
Huawei HiLink ny besked