Installation af Huawei E3372 og E3376

Få vejledning til, hvordan du første gang kommer på internettet med dit Huawei E3272 og E3376 modem

Hvis du har et modem med et anden navn end nedenstående, kan du finde dit modem på listen her.

Installer Huawei E3372 og E3376 på Mac

1. Tag SIM-kortet ud af SIM-kortholderen og indsæt det i modemmet

2. Sæt modemmet i din Mac. Dit Huawei modem er præinstalleret med den nyeste software, og installationsvejledningen går i gang af sig selv

• Hvis installationen af dit Mobilt Bredbånd ikke starter automatisk, kan du prøve følgende:

• Prøv selv at starte installationen. Det gør du ved at åbne Finder og dobbeltklikke på Mobile Partner-ikonet
    • Tag modemmet ud af computeren og tjek om SIM-kortet er sat korrekt i
    • Hvis installationen stadig ikke starter, kan du prøve at tilslutte dit Huawei E3372-modem til en anden Mac

3. Start installationsguiden ved at klikke på Fortsæt
Installer E3372 på mac
4. Vælg det sprog, du gerne vil have Mobile Partner bruger, og klik på Fortsæt
Installer E3372
5. Klik på Enig for at acceptere licensaftalen
Installer E3372

6. Vælg hvor på din Mac Mobile Partner skal placeres og klik på Installér.

7. Klik på Afslut og start Mobile Partner

Installer E3372
8. Når Mobile Partner starter, tjekker programmet dit SIM-kort og spørger efter din PIN-kode. Den finder du på SIM-kortholderen, hvor SIM-kortet sad

Installer E3372-modem
9. Du er nu klar til at komme på internettet
Installer E3372-modem