Installation af Huawei E3372 og E3376

Få vejledning til, hvordan du første gang kommer på internettet med dit Huawei E3272 og E3376 modem

Hvis du har et modem med et anden navn end nedenstående, kan du finde dit modem på listen her.

Installer Huawei E3272 og E3376 på pc

1. Tag SIM-kortet ud af SIM-kortholderen og indsæt det i modemmet

2. Sæt modemmet i din pc. Dit Huawei modem er præinstalleret med den nyeste software, og installationsvejledningen går i gang af sig selv

• Hvis installationen af dit Mobilt Bredbånd ikke starter automatisk, kan du prøve følgende:

• Prøv selv at starte installationen. Det gør du ved at åbne Denne computer (Windows XP) eller Computer (Windows Vista/Windows 7) og dobbeltklikke på Mobile Partner-ikonet
    • Tag modemmet ud af pc'en og tjek om SIM-kortet er sat korrekt i
    • Hvis installationen stadig ikke starter, kan du prøve at tilslutte dit Huawei E3372-modem til en anden pc
3. Start installationsguiden ved at klikke på Næste
Installer E3372-modem
4. Klik på Jeg accepterer for at godkende licensaftale
Installer E3372-modem
5. Vælg hvor på din pc Mobile Partner skal ligge
Installer E3372-modem

6. Vælg hvor genvejen til Mobile Partner skal placeres og klik på Installér. Mobile Partner bliver nu installeret på din pc

7. Klik på Afslut og start Mobile Partner

E3372-modem
9. Når Mobile Partner starter, tjekker programmet dit SIM-kort og spørger efter din PIN-kode. Den finder du på SIM-kortholderen, hvor SIM-kortet sad

Installer E3372-modem
10. Du er nu klar til at komme på internettet
Installer E3372-modem