Installation af dit Huawei-modem

Få her vejledning til, hvordan du første gang kommer på internettet med dit modem fra Huawei.

Denne vejledning er gældende for  Huawei E5577 og Hauwei 5786.
Dit Huawei modem er installeret med den nyeste software, så det eneste du skal gøre er at følge installationsvejledningen – så er du klar til at komme på internettet.

Husk, du skal oplade dit modem inden brug.

Sådan installerer du dit Huawei-modem

1. Tag simkortet ud af simkort-holderen og indsæt det i modemmet.  Du fjerner bagsiden og batteriet før du kan indsætte simkortet.

Fjern batteri på Huawei E5577 for at indsætte simkort

2. Simkortet indsættes i denne holder.

Her indsættes simkortet i dit Huawei E5577 modem

3. Simkortet indsættes med chippen nedad i simkort-holderen.

Og så skal batteriet på plads igen.

simkortet indsættes med chip nedad i Huawei E5577 modem

4. Du skal nu oprette forbindelse til modemmet via trådløst netværk (WiFi). Netværkets navn (SSID-HUAWEI) og kode (WIFI KEY) står i bunden af modemmet.

Når du har noteret koderne, sætter du bagsiden på igen.

Her ser du koderne til dit Huawei E5577 modem

5. Når du har oprettet forbindelse til netværket åbner du din browser (f.eks. Chrome eller Safari)

6. Skriv adressen 192.168.8.1 i browserens adressefelt for at få adgang til Huawei Web Manager

SMS 1 Router
7. Vælg faneblad Indstillinger og log ind med dit personlige brugernavn og adgangskode. Som standard er brugernavnet admin og koden admin
Installer B315

8. Vælg fanebladet Hurtig opsætning for at blive guidet igennem installationen

9. Modemmet genstartes og er herefter klar til brug.  Du kan nu tilslutte pc, tablet, mobil eller andre enheder til modemmet via wi-fi.

Installer B315