Installation af Huawei E5377

Få her vejledning til, hvordan du første gang kommer på internettet med dit Huawei E5377-modem.

Sådan installerer du Huawei E5377

1. Tag SIM-kortet ud af SIM-kortholderen og indsæt det i bunden af dit Huawei E5377-modem

2. Tilslut strømstikket og forbind modemmet og din Mac med USB-stikket

3. Du skal nu oprette forbindelse til modemmet via dit trådløse netværk. Netværkets navn (SSID) og kode (WIFI KEY) står på mærket under modemmet

4. Når du har oprettet forbindelse til netværket, åbner du din browser (f.eks. Chrome eller Safari)

5. Skriv adressen 192.168.8.1 i browserens adressefelt for at få adgang til modemmets kontrolpanel

6. Vælg fanebladet Indstillinger og log ind med brugernavnet admin og adgangskoden admin
Log ind med admin

7. Når du er logget ind, bliver du bedt om at ændre adgangskode. Det anbefaler vi, at du gør

Skift adgangskode
8. Indtast en ny adgangskode i feltet PIN-kode. Du kan med fordel sætte et flueben ud for Deaktiver bekræftelse af PIN-kode, så du slipper for at indtaste adgangskode hver gang, du bruger dit Mobilt Bredbånd

9. Klik på Anvend

10. Vælg fanebladet Hurtig opsætning. Dit Huawei-modem er præinstalleret med den nyeste software, så du skal blot sætte installationen i gang og følge installationsvejledningen

11. Modemmet genstartes og er herefter klar til brug. Du kan nu frakoble USB-kablet og tilslutte din Mac, tablet, mobil eller andre enheder til dit Mobilt Bredbånd
Deaktiver adgangskode