Sådan sender og modtager du en SMS med Mobilt bredbånd

Med Mobilt bredbånd fra YouSee er det muligt at sende og modtage SMS-beskeder. Se her hvordan du gør

Hvis du har en smartphone, anbefaler vi, at du bruger appen Huawei HiLink til at sende og modtage SMS-beskeder. Læs mere om, hvordan appen fungerer her.

Send SMS med Huawei Web Manager

1. Log på routerens Wi-Fi netværk
2.
Åben din browser (f.eks. Chrome eller Safari)

3. Skriv 192.168.8.1 i adresselinjen for at komme ind i Huawei Web Manager

SMS 1 Router
4. Du har nu adgang til Huawei Web Manager-kontrolpanelet
Send sms med mobilt bredbånd
5. Log ind med dit personlige brugernavn og adgangskode. Som standard er brugernavnet admin og koden admin
Log ind med brugernavn og adgangskode

6. Menupunktet SMS åbner din indbakke. Her kan du læse de beskeder, du har modtaget

Send SMS med Router
7. For at åbne en besked, skal du klikke på kuverten, hvorefter beskeden åbner i et nyt vindue. Her kan du svare på beskeden eller videresende den
Send SMS med Router
8. For at sende en SMS, vælger du Ny Besked
Vælg ny besked under punktet sms
9. Indtast modtagerens telefonnummer i Modtagere-feltet. Skriv din besked i Indhold-feltet og tryk herefter på Send. Du har nu sendt en SMS
Vælg modtager ved at trykke send