ZyXEL WAH7706

Her kan du få vejledning til, hvordan du kommer på internettet med dit modem fra ZyXEL.

1. Tag først SIM-kortet ud af SIM-kortholderen. Modemmet bruger mikro-SIM.
Simkort

2. Tag bagbeklædningen af modemmet og løft batteriet ud - her finder du et lille låg der skal skubbes op og løftes.

3. Læg SIM-kortet på kontakterne med chippen nedad. Læg låget på og skub det ned så det låser.

Simkort indgang

4. Notér modemmets netværksnavn (SSID/SSID2) samt WiFi KEY.

5. Sæt batteriet på plads og sæt bagbeklædningen på.

SSID mærkat på modemet

6. Tænd for modemmet. Det gøres på den lille runde knap på siden.

7. Find dit modem på listen med trådløse netværk på din enhed.

8. Indtast nu adgangskoden - det er den WiFi KEY som du skrev ned ved punkt 4. (Alternativt kan du, ved tryk på den større knap på siden af modemmet, få vist SSID og WiFi KEY).

9. Du er nu logget på.

Zyxel Wah7706p set fra siden

Ændring af navn (SSID) på modem

1. For at ændre navn på dit netværk (SSID) skal du logge ind på ZyXELs administrationsside.

2. Åbn din browser og indtast 192.168.1.1 i adressefeltet.

3. Indtast username og password. Hvis du ikke har ændret loginoplysninger, skal du indtaste admin i brugernavn og 1234 i password.

Zyxel log ind

4. Første gang du logger ind, vil du blive bedt om at ændre dit password.

Det nye password skal indeholde mindst 8 tegn, både store og små bogstaver samt mindst et tal.

5. Skriv dit nye password og tryk gem. Log derind efter ind igen, med det nye password.

6. Du er nu logget ind og kan bl.a. se hvor meget du data du har brugt, samt administrere dit modem.

7. Vælg Setup Wizard (hurtig opsætning i den første kolonne).

8. Step 1 kan du blot klikke dig igennem via næste-knappen.

Zyxel Home

9. Under Step 2 kan du ændre WiFi indstillinger - bl.a. modemmets navn (SSID).

10. Under Step 3 skal du gemme dine ændringer.

Zyxel SSID

Har du glemt dit password?

Hvis du har glemt dit password til administrationssiden, kan du lave en reset af modemmet. Når du gør det, ændres passwordet tilbage til standard.

For at lave en reset, skal du tage bagbeklædningen af og trykke resetknappen ned i 5-10 sekunder - du kan evt. benytte spidsen af en kuglepen eller lignende.