Hvordan optjener jeg bonus til Coop?

Hvad er Coop Bonus

Coop medlemsbonus er en bonusordning, hvor du med dit YouSee Mobil-abonnement kan optjene bonus på 5% hver måned, der sættes ind på din Coop-konto.

Læs tillægsvilkår for Coop medlemsbonus

Er du ikke medlem hos Coop, kan du blive det her

Har du spørgsmål til dit Coop-medlemskab eller bonus, skal du kontakte Coop's medlemsservice på tlf. 43 86 20 20.

Hvordan tilmelder jeg mit Coop Medlemsnummer

Du logger ind på på Mit YouSee  på web eller Mit YouSee appen og tilmelder dig.

Du finder tilmeldingen under indstillinger for det mobilabonnement, der skal tilknyttes bonus-ordningen.
Der er ingen begrænsninger i hvor mange mobilabonnementer du kan tilknytte.

• Fri + 10 GB
    • Fri + 20 GB
    • Fri + 50 GB
    • Fri + Fri Data
    • Fri Tale / 7 GB
    • Fri Tale / 10 GB
    • Fri Tale / 25 GB
    • Fri Tale / 60 GB
    • Fri Tale / Fri Data
    • YouSee Fri Tale / 6 GB
    • YouSee Fri Tale / 8 GB
    • YouSee Fri Tale / 10 GB
    • Yousee Fri Tale + 6 GB
    • YouSee Fri Tale + 10 GB
    • YouSee Fri Tale + 25 GB
    • Mobil 1 Time & 1 GB
    • Mobilpakke Fri tale + 6 GB
    • Fri Tale & 6 GB
    • Fri Tale + 8 GB
    • Fri Tale & 8 GB
    • Mobil Fri Tale + 10 GB

+ ekstrasim til ovenstående abonnementer.

Mit YouSee web

Under dit mobilabonnement kan du udfylde dit Coop-medlemsnummer. Derefter trykker du på Gem.

Mit YouSee-app

Under dit mobilabonnement finder du et link, du skal trykke på for at tilmelde dig til Coop.

Her indtaster du dit medlemsnummer og trykker på Registrer.

Hvorfor fejler tilknytning af medlemsnummer

Hvis du oplever at du ikke kan få tilknyttet dit medlemsnummer, skal du være opmærksom på følgende:

• Er medlemsnummeret tastet korrekt?
  • Er din Coop-konto opdateret med den korrekte adresse?

YouSee validerer dit medlemsnummer med din adresse, så du er sikker på at få din bonus. Er dette ikke korrekt, kan du ændre det via din Coop-konto eller Coop's medlemsservice på tlf. 43 86 20 20