Forstærk signalet på dit mobile bredbånd

Du kan forstærke signalet på dit mobile bredbånd ved at bruge en ekstern antenne. I denne artikel kan du læse mere om fordelene ved en ekstern antenne og om, hvordan du monterer den.

En ekstern antenne kan hjælpe dig hvis:

• dit mobile bredbåndsmodem har svært ved at fange mobilnettet
  • dit mobilsignal er markant svagere indenfor end udenfor
  • du bor en i en bolig med moderne ruder og højisolering.

Her kan du læse mere om de eksterne antenner, du kan vælge hos os.

Hvilken antenne skal jeg vælge?

Du kan vælge mellem en omniantenne og en retningsbestemt antenne:

• Omniantennen. Den er nem at sætte op. Sæt den på en mur, på vinduet med en sugekop eller på en stang. Antennen skal helst pege mod mobilmasten.

• Den retningsbestemte antenne. Sæt den på en mur eller på en stang. Der skal helst være frit udsyn til mobilmasten.

Når du vælger antenne, skal du tage hensyn til, hvordan din bolig er placeret i forhold til nærmeste mobilmast, og hvordan du gerne vil montere antennen. Du kan købe antennen i din lokale YouSee-butik.

Hvis du er usikker på, hvordan du monterer en antenne, bør du kontakte en professionel installatør.  Du kan vælge at bestille en af vores teknikere i forbindelse med du køber/bestiller antennen . Læs mere længere nede.

Bemærk, du kan kun bruge de eksterne antenner sammen med vores to mobile bredbåndsmodemmer – B315 og Huawei B525.