Få hjælp til opsætning af din mobil

Er du ny med et mobil-abonnement fra YouSee eller har du købt en ny mobil, er der masser af brugbar information til dig i vores Mobilmanualer. Her får du hjælp til, hvordan du trin for trin opsætter din mailadresse på mobilen, så du altid kan tjekke din mail.

Og se, hvordan du undgår at bruge din data altid for hurtig, ved at opsætte telefonen til at bruge dit trådløse wi-fi i stedet for, så du kan streame på livet løs derhjemme.

Skal du til udlandet, kan mobilmanualerne også vise dig, hvordan du kan foretage opkald på rejsen, ved at finde den nærmeste mobilmast. Find svar på dette og meget mere under de enkelte mobilmanualer.