Sådan sætter du din mobiltelefon op til YouSee's datanetværk og mms

Når du sætter det tilsendte SIM-kort i din telefon, er den for det meste automatisk opsat til YouSee's datanetværk og mms. Der kan dog være tilfælde, hvor det ikke sker automatisk. I så fald kan du finde hjælp til manuel opsætning her

Har du en smartphone?

Får du ikke automatisk adgang til YouSee datanetværk og mms, kan du finde hjælp til netop din mobil i YouSee's telefonmanualer.

YouSee Mobilmanualer

Har du ikke en smartphone?

Er din mobil ikke automatisk sat op til YouSee's datanetværk og mms, kan du sende en sms med teksten Fly til 2222. Det koster almindelig sms-takst. Hvis din telefon understøtter den automatiske opsætning, modtager du en besked, som du skal acceptere. Hvis du bliver bedt om at indtaste en kode, er den 1234.

Har du fortsat problemer med at sende mms-beskeder, kan du gentage ovenstående ved at sende en sms med teksten MMS til 1111.

Virker den automatiske opsætning ikke, eller ønsker du i stedet at sætte mobilen op manuelt, kan du bruge vejledningerne nedenfor.

• Opsætning til Android

1. Gå til Indstillinger

2.Vælg Mobil

3. Vælg Mobildatanetværk

4. Under Internet skriver du følgende:

• Navn: YouSee
    • APN: internet
    • MCC: 238
    • MNC: 01
    • APN type: Default

5. Under MMS skriver du følgende:

• APN: mms
    • MMSC: http://mmsc.tdc.dk:8002 eller http://62.135.185.6:8002
    • MMS Proxy: inetproxy.tdc.dk eller 62.135.173.214
    • MMS port: 8080
    • MCC: 238
    • MNC: 01
    • APN type: mms

Opsætning til iPhone

1. Gå til Indstillinger

2. Vælg Mobil

3. Vælg Mobildata netværk

4. Under Mobildata skriver du følgende:

• APN: internet

5. Under MMS skriver du følgende:

• APN: mms (skrives med små bogstaver)
    • MMSC: http://mmsc.tdc.dk:8002 eller http://62.135.185.6:8002
    • MMS Proxy: inetproxy.tdc.dk:8080 eller 62.135.173.214:8080

Opsætning til Windows Phone

1. Vælg Indstillinger

2. Vælg adgangspunkt

3. Klik på tilføj-knappen

4. Følgende felter skal udfyldes - resten skal forblive tomme:

• Navn på forbindelsen: YouSee
    • Navn på adgangspunkt: internet
    • Proxyadresse: 62.135.173.214
    • Proxyport: 8080
    • Netværkstype: IPv4
    • Godkendelsestype: PAP

5. Under MMS gøres følgende:

• Navn på mms-adgangspunkt: mms
    • Proxyadresse: 62.135.173.214 eller inetproxy.tdc.dk
    • Proxyport: 8080
    • MMSC-adresse: http://mmsc.tdc.dk:8002 eller http://62.135.185.6:8002
    • Netværkstype: IPv4
    • Godkendelsestype: PAP

6. Klik på Godkend

7. Hold fingeren nede på den nye APN

8. Klik på Aktivér

Bemærk, at der under MMSC og MMS-proxy kan være to mulige løsninger. Hvis den ene MMSC og proxy ikke hjælper dig til at sende mms eller tilgå internettet via din telefon, kan du prøve med den anden mulighed.

Du kan også finde opsætninger til langt de fleste mobiltelefoner på vores mobilmanualside.
  • SMS

Beskednummer central: +45 40 39 09 99

Internet / WAP

Navn: YouSee
    APN/adgangspunkt: internet
    Username/brugernavn: Feltet skal være blankt
    Password/adgangskode: Feltet skal være blankt
    Port: Feltet skal være blankt
    Proxy: Feltet skal være blankt
    Primær DNS: Feltet skal være blankt
    Sekundær DNS: Feltet skal være blankt
    Eventuel startside: http://m.yousee.dk
    Eventuel APN type: internet eller default

MMS

Navn: YouSee mms
    APN/adgangspunkt: mms
    Username/brugernavn: Feltet skal være blankt
    Password/adgangskode: Feltet skal være blankt
    MMSC adresse/startside: http://mmsc.tdc.dk:8002
    Sessionstilstand: Kontinuerlig
    Databærer: GPRS
    MMS-Proxy/ip-adresse: inetproxy.tdc.dk
    Port: 8080
    Godkendelsestype: Normal / PAP

Bemærk, at indstillingerne kan hedde noget andet end nedenstående på din mobiltelefon. Det kan du se i YouSee's telefonmanualer.

Gå til mobilmanualer til iPhones

Gå til mobilmanualer til Samsung

Gå til mobilmanualer til Sony

Søg efter din telefon i YouSee's mobilmanualer