Opsæt dit Huawei B135 modem

Her ser du, hvordan du kommer godt i gang med i dit Huawei B315 modem. Følg de få trin , og så er du klar til at komme på nettet.

1. Tag først simkortet ud af plastikkortet, du har modtaget fra os. Indsæt det i modemmet med chippen nedad. Simkortet skal indsættes enten i bunden eller siden af dit modem.

2. Tilslut så strømstikket.  Når modemmet lyser fast med grønt eller blåt, kan du gå videre til næste trin.

Opret forbindelse til internettet

Sådan får du forbindelse via dit trådløse wi-fi:

3. Find dit modem på listen med trådløse netværk på din pc, mobil eller tablet.. Navnet står i bunden af dit modem under punktet SSID-HUAWEI.

4. Indtast så adgangskoden. Koden finder du også i bunden under punktet WIFI KEY.

Kablet forbindelse

5. Bruger du pc, kan du i stedet for wi-fi også sætte netværkskablet (LAN-kablet) mellem dit modem og dit pc for at oprette forbindelse til internettet.

Så er modemmet sat op, og du er nu på nettet.

Konfigurér dit modem

Vil du ændre dit netværksnavn og adgangskode, kan du finde hjælp er.

Ændre netværksnavn og kode