Opsæt dit Huawei B618 modem

Her ser du, hvordan du indsætter dit simkort i dit Huawei B618 modem. Følg de få trin , og så er du klar til at komme på nettet.

1. Tag simkortet ud af simkortholderen. Du skal bruge micro-simkortet til dit modem.

2. Indsæt simkortet som vist på billedet. simkortet indsætter du i bunden af modemmet.

3. Tilslut så strømstikket.

Nu skal du oprette forbindelse til modemmet via trådløst netværk.

4. Find dit modem på listen med trådløse netværk på din pc. Navnet står i bunden af dit modem under punktet SSID-HUAWEI.

5. Indtast så adgangskoden. Koden finder du også i bunden under punktet WIFI KEY.

5. Hvis du bruger pc til opsætningen, kan du tilslutte den til modemmet med det medfølgende LAN-kabel.

Sådan får du adgang til internettet

Nu skal du have tilsluttet dit modem til internettet.

Følg denne vejledning