Opsæt dit Huawei B525 modem

Her ser du, hvordan du kommer godt i gang med i dit Huawei B525 modem. Følg de få trin , og så er du klar til at komme på nettet.

1. Tryk først simkortet ud af plastikkortet. Dit modem bruger størrelsen microsim – det er mellemstørrelsen.

2. Indsæt simkortet i dit modem med chippen nedad.

Du indsætter simkortet i bunden af modemmet.

3. Tilslut så strømstikket.  Når modemmet lyser fast med grønt eller blåt, kan du gå videre til næste trin.

Opret forbindelse til internettet

Sådan får du forbindelse via dit trådløse wi-fi:

3. Find dit modem på listen med trådløse netværk på din pc, mobil eller tablet.. Navnet står i bunden af dit modem under punktet SSID-HUAWEI.

4. Indtast så adgangskoden. Koden finder du også i bunden under punktet WIFI KEY.

Kablet forbindelse

5. Bruger du pc, kan du i stedet for wi-fi også sætte netværkskablet (LAN-kablet) mellem dit modem og dit pc for at oprette forbindelse til internettet.

Så er modemmet sat op, og du er nu på nettet.

Konfigurér dit modem

Vil du ændre dit netværksnavn og adgangskode, kan du finde hjælp er.

Ændre netværksnavn og kode