Opsæt dit Huawei B525 modem

Her ser du, hvordan du indsætter dit simkort i dit Huawei B525 modem. Følg de få trin , og så er du klar til at komme på nettet.

1. Tag først simkortet ud af simkort holderen - dit Huawei modem bruger microsim.

2. Indsæt simkortet i dit modem med chippen nedad.

Du indsætter simkortet i bunden af modemmet.

3. Tilslut herefter strømstikket.

Nu skal du oprette forbindelse til modemmet via trådløst netværk.

4. Find dit modem på listen med trådløse netværk på din pc. Navnet står i bunden af dit modem under punktet SSID-HUAWEI.

5. Indtast så adgangskoden. Koden finder du også i bunden under punktet WIFI KEY.

6. Bruger du pc, kan du tilslutte den til modemmet med et LAN-kabel.

Sådan får du adgang til internettet

Nu skal du have tilsluttet dit modem til internettet.

Følg denne vejledning