Opsæt dit Huawei B618 modem

Her ser du, hvordan du kommer godt i gang med dit Huawei B618 modem. Følg de få trin, og så er du på nettet.

1. Tag simkortet ud af simkortholderen. Du skal bruge mikrosimkortet til dit modem, som er den midterste del af kortet.

2. Indsæt simkortet som vist på billedet. Simkortet indsætter du i bunden af modemmet.

3. Tilslut så strømstikket. Når der er konstant lys i modemmet, kan du gå videre til næste trin.

Opret forbindelse til internettet

Sådan får du forbindelse via dit wi-fi:

4. Find dit modem på listen med trådløse netværk på din pc, mobil eller tablet.. Navnet står i bunden af dit modem under punktet SSID-HUAWEI.

5. Indtast så adgangskoden. Koden finder du også i bunden under punktet WIFI KEY.

Kablet forbindelse

6. Bruger du pc, kan du i stedet for wi-fi også sætte netværkskablet (LAN-kablet) mellem dit modem og dit pc for at oprette forbindelse til internettet.

Så er modemmet sat op, og du er nu på nettet.

Vil du ændre dit netværksnavn og adgangskode?

Se her, hvordan du ændrer netværksnavn og kode - du skal blot bladre et par sider frem i guiden.