Opsæt din E3372 router

E3372 DongleSkift valg

Sådan opsætter du din router

1. Tryk simkortet ud af plastikkortet.

1. Skub det bagerste dæksel på routeren af, og sæt simkortet i kortrillen. Sæt dækslet på igen.

YouSee - E3372 - Indsæt simkort

Nu er din router klar – så mangler du kun at oprette forbindelse til nettet.

Sådan kommer du på nettet

1. Sæt routeren i USB-indgangen på din pc.
    Installationen går i gang af sig selv.

2. Følg installationsguiden på skærmen.

3. Når programmet er installeret, kan du se styreprogrammet Mobile Partner på skrivebordet.

4. Åbn Mobile Partner, og klik på Opret forbindelse.

Nu har du oprettet forbindelse og kan gå på nettet.

Find Denne computer/Denne pc på din pc. Åbn herefter Mobile Partner.

Virker det stadig ikke? Så tag din router ud af din pc og tjek, at simkortet er sat korrekt i. Du kan også prøve at sætte din router til en anden pc for at teste, om routeren virker korrekt.