I denne guide viser vi, hvordan du får opsat dit mobile bredbånd på dit Huawei modem.

1. Tag simkortet ud af simkortholderen og sæt det i modemmet.

2. Sæt modemmet i usb-indgangen på din pc. Det modem kommer med den nyeste software, og installationsvejledningen går i gang af sig selv.

• Begynder installationen ikke automatisk, kan du gøre følgende:

• Åbn Stifinderen og klik på Denne computer/pc. Dobbeltklik på Mobile Partner-ikonet.
    • Tag dit modem ud af din pc, og tjek om simkortet er sat korrekt i.
    • Prøv at sætte dit modem til en anden pc for at teste modemmet.

Vil installationen stadig ikke gå i gang, skal du kontakte os 70 70 40 40.

3. Start installationsguiden ved at klikke på Næste.

4. Klik på Jeg accepterer for at godkende licensaftale.

5.  Vælg, hvor på din pc Mobile Partner skal ligge.

6. Vælg hvor genvejen til Mobile Partner skal placeres og klik på Installér. Mobile Partner bliver nu installeret på din pc.

7. Klik på Afslut og start Mobile Partner.

8. Du er nu klar til at komme på internettet.