Sådan opsætter du dit Huawei E5785 modem

Det er en god ide at oplade dit modem, før du begynder at sætte det op.

1. Tag simkortet ud af simkortholderen. Dit modem skal bruge micro-simkort.

2. Fjern bagbeklædning og batteriet fra modemmet.

3. Skub det lille dæksel indad så det låser op.

4. Vip dækslet op.

5. Læg simkortet ned med chippen nedad.

6. Skub dækslet ned på plads igen.

7. Før du sætter batteri og bagbeklædning på plads, kan du skrive netværkets navn (SSID) og kode (WIFI KEY) ned.

Oplysningerne finder du til venstre for simkortet.

Sådan får du adgang til internettet

De næste 3 trin viser dig, hvordan du får adgang til internettet.

1. Åbn din browser.

2. Indtast 192.168.8.1 i adressefeltet
3. Klik på fanebladet Indstillinger og log med dit personlige brugernavn og din adgangskode.

Har du ikke selv ændret loginoplysningerne, skal du skrive admin ved både brugernavn og adgangskode.

4. Vælg fanebladet Hurtig opsætning .
Du kan springe trin 1 og 2 over.

Ved trin 3 vælger du automatisk opdatering.

Trin 4 kan du springe over.

Ved trin 5 skal du vælge adgangskode til administrationssiden.

5. Herefter genstarter modemmet, og det er nu klar til brug.

Du kan nu tilslutte din pc, tablet, mobil eller andre enheder til modemmet via wi-fi.

Har din pc været forbundet med LAN-kabel under opsætningen, kan du fjerne kablet nu.

Administrér dit modem via app eller web

Vil du ændre dit netværksnavn og adgangskode, kan du gøre det via en Huawei-app eller via en browser. Appen kan du læse mere om i den vejledning, der fulgte med dit modem. Her finder du en vejledning til at gøre det via en browser:

Ændre netværksnavn og kode