Sådan opsætter du din Huawei H-122 router

Her kan du se, hvordan du opsætter din Huawei H-122 router, så du kan bruge internettet på fx din computer eller mobil.

1. Først skal du være sikker på, at du bruger det rigtige simkort. Du skal bruge nano-simkortet til din router. Det er den mindste del, du kan trykke ud af simkortholderen.

2. Åbn så dækslet i bunden af din router og skub det nedad mod venstre side.

3. Skub så simkortet forsigtigt ned i simkort-indgangen. HUSK at vende simkortet rigtigt, så det skrå hjørne vender ud mod venstre, som du kan se på billedet herunder.

4. Sæt så dækslet på plads igen.

5. Sæt strømstikket i din stikkontakt. Den anden ende indsætter du i åbningen Power bag på din router.

Når din router har fået signal til et netværk, begynder 4G og 5G lamperne at lyse på forsiden af din router.

Farven på lamperne betyder:

• Grøn – stærkt signal
  • Gul – moderat signal
  • Rød – svagt signal

Opret forbindelse til wi-fi

Nu skal du finde din routers wi-fi netværk. Er det på fx din computer, skal du klikke på netværks-ikonet for at se listen over de forskellige netværk i nærheden.

1. Navnet på din routers netværk finder du i bunden af din router under Wi-Fi Name eller Wi-Fi Name (5G).

2. Nu skal du indtaste en kode. Den finder du også i bunden under Wi-Fi Password.

Sådan skifter du navn og kode til dit wi-fi

Vil du ændre navnet og koden til dit wi-fi til noget, du lettere kan huske?

Så kan du logge ind på din routers egen administrationsside.

1. Find din routers ip-adresse og loginoplysninger i bunden af din router.
  2. Åbn din browser, og indtast ip-adressen i browseren.
  3. Log ind, og vælg 'Wi-fi Indstillinger' øverst på siden.
  4. Skift navn og/eller kode, og vælg 'Gem'.

TIP!

Hvis du oplever, at dit wi-fi er ustabilt eller langsomt, kan det hjælpe at skifte til en anden 'netværkskanal'.

1. Find din routers ip-adresse og password i bunden af din router.
  2. Tast ip-adressen i din browser, og log ind på siden med passwordet.
  3. Klik på ’Avanceret’ i menuen (til højre).
  4. Klik på ’Wi-fi Avancerede Indstillinger’.
  5. Vælg det højeste kanalnummer under både 2,4 GHz og 5 GHz.

Nu kan du prøve din nye netværkskanal af i et par timer. Driller dit wi-fi stadig, kan du udføre trinene igen – i trin 5 vælger du blot et nyt kanalnummer, som du vil afprøve.