Sådan opsætter du din router

Først skal du have fat i din nye router og det simkort, du har fået.

1. Løft låget af routeren, og fjern batteriet.
  2. Sæt dit simkort i simkortåbningen.
  3. Notér dig netværksnavnet (SSID) og koden (WiFi Key). Begge dele står dér, hvor batteriet har siddet.
  4. Sæt batteriet på plads, og sæt låget på igen.
  5. Hold power-knappen inde, indtil skærmen på routeren tændes.
  6. Tjek, at routeren har mobilsignal. Det kan du se på søjlerne øverst på skærmen - ligesom på din mobil.

Nu er din router klar - så mangler du kun at oprette forbindelse til nettet.

Sådan kommer du på nettet

Nu skal du have fat i den enhed, du vil gå på nettet fra. Fx din pc eller tablet.

1. Åbn listen over wi-fi-netværk i nærheden. Er du på en pc, åbner du listen ved at klikke på netværksikonet nederst på skærmen.
  2. Vælg det netværksnavn, der stod på routeren (SSID).
  3. Tast den kode, du også fandt på routeren (WiFi Key).

Nu har du oprettet forbindelse og kan gå på nettet.

Tip: Du kan også vælge at forbinde din router og din pc eller tablet via det kabel, du får med routeren. Så kan du springe de tre trin over.