Sådan bruger du eSIM

Hvad er eSIM?

Et eSIM er et digitalt simkort, som du henter til din mobil via en QR kode. Så skal du ikke vente på, at du får et fysisk simkort tilsendt.

Dine fordele med eSIM:

• Dit eSIM er klar lige efter bestilling.
  • QR koden får du lige efter du har bestilt eSIM.
  • Du kan have både eSIM og fysisk simkort i mobilen. Så kan du have to aktive numre på samme mobil.

Bemærk: Det er ikke alle mobiler, der har indbygget eSIM. Tjek evt. på mobilproducentens hjemmeside, om din mobil kan bruge eSIM.

Hvor bestiller jeg eSIM?

Du kan bestille eSIM inde på Mit YouSee, hvor du vælger det mobilnummer, der skal bruge eSIM.

Du kan også bestille via Mit YouSee-appen.

(Hvis du bestiller eSIM via appen, skal du ikke scanne en QR kode.)

Når du scanner QR koden med din mobil, aktiverer du dit eSIM, og samtidigt får du også vist din nye pinkode.

Bliver dit mobilnummer flyttet fra et andet selskab, er dit eSIM først aktivt fra den dag, dit nummer bliver flyttet. Vi sender dig en sms med datoen for din flytning.

Du skal først scanne koden når:

• du har taget dit gamle simkort ud
  • du har tilsluttet mobilen til dit wi-fi.

Du skal vælge om det nye eSIM skal bruges som det sekundære eller primære.

Det gør du under:

1. Indstillinger
  2. Mobilnetværk
  3. Scroll ned til Standard telefonlinje