Hvor kan jeg se mit simkortnummer?

Skal du bruge dit simkortnummer, kan du altid finde nummeret i menuen på din telefon eller gennem en app.

Du kan også læse nummeret på selve simkortet på telefonen. nummeret består af mellem 11 og 20 cifre.

Find simkortnummer på iPhone

• tryk på Indstillinger
  • tryk på Generelt
  • tryk på Om

Du finder simkortnummeret under punktet ICCID.

Find simkortnummer på Android

På Android mobiler kan du som oftest ikke finde dit simkortnummer i menuen på mobilen.

Der findes forskellige apps, du kan downloade i Play Butik på mobilen. Og disse kan vise dig simkortnummeret.

Fx denne app SIM Information.